Erhvervsrengøring

Erhvervsrengøring efter ønsker og behov​

Har du behov for hjælp til professionel erhvervsrengøring? Hos rengøringsfirmaet B​bi Totalrengøring tilbyder vi nemlig rengøring til erhverv, og vi har især mange kunder fra Esbjerg, Varde, Kolding og Ribe.

Vi sørger for, at jeres virksomhed til hver en tid har indbydende og rene erhvervslokaler. Dette sikrer vi gennem vores mange års erfaring, hvor vi har gjort os skarpe på planlægning og udførelse af erhvervsrengøring. Vi tilrettelægger rengøringen i samarbejde med jer, så det passer ind i jeres skema. På den måde har vi mulighed for at tage hensyn til jeres hverdag og arbejdsgang i virksomheden.​

Grundig erhvervsrengøring for et sundere arbejdsmiljø

Der er ingen tvivl om, at det er vigtigt, at man sørger for at prioritere grundig rengøring i virksomheden. På den måde kan man nemlig være med til at sikre et sundere og bedre arbejdsmiljø, som mindsker risikoen for gener såsom hovedpine og støvallergi.

I vores arbejde sørger vi for at bruge de mest miljøvenlige rengøringsmidler samtidig med at vores varemærke er et pletfrit resultat.

Ved at hyre os til at klare rengøringen hos jer, er I garanteret et miljøvenligt, grundigt og effektivt stykke arbejde hver eneste gang – og så endda til konkurrencedygtige priser, alle vil kunne få råd til.​

Flytterengøring

Som vicevært eller udlejer, kan man ofte ende i en situation hvor lejer enten ikke har gjort rent efter fraflytning eller at rengøringen ikke er optimal. Vi tilbyder derfor flytterengøring, så du som vicevært eller udlejer ikke skal stå alene med rengøringen.

Rydning af lejemål

Som vicevært eller udlejer, oplever vi desværre ofte, at en beboer afgår ved døden og ikke har nogen efterladte til at tage sig af ejendelene. Vi ser desværre også lejere der stikker af om natten og efterlader alle sine ejendele. Her tilbyder vi at komme og tømme lejemålet, så du ikke skal stå med ansvaret for dette.

Kontakt os og få et tilbud på erhvervsrengøring

Skal du bruge erhvervsrengøring til en fordelagtig pris, så tøv ikke med at kontakte os. Vi sørger for, at jeres virksomhed altid har indbydende lokaler, og herudover udarbejder vi en plan, der tager hensyn til jeres behov i virksomheden.

Du kan kontakte os på telefon (+45) 60 73 08 27 eller på mail info@bbiren.dk. Du kan også udfylde kontaktformularen på vores hjemmeside, og så sørger vi for at vende tilbage til dig hurtigst muligt

Følg ​BBI Totalrengøring ​på Facebook

På vores Facebook side, vil du løbende kunne følge med i vores projekter samt modtage de seneste nyheder og aktiviteter fra os.