Trappevask

Trappevask i virksomheder og boligforeninger​

Ønsker du at dine trapper skal fremstå rene og indbydende, og kunne du tænke dig at sende et godt signal til dine medarbejdere, gæster eller kunder, så snart de træder in ad døren? Så står vi hos Bbi Totalrengøring ApS klar til at udføre grundig og professionel trappevask.

​Vi sørger for rene og indbydende indgangspartier

Vi er et rengøringsfirma med mere end 15 års erfaring inden for vores branche, og vi løser en lang række af forskellige rengøringsopgaver for erhvervskunder i blandt andet Esbjerg, Varde, Kolding, Ribe og andre omkringliggende områder. En stor del af vores arbejde består i at sørge for, at trapperne og indgangspartierne er rene og indbydende. Vi anvender kun miljøvenlige rengøringsmidler, så opgangen bliver sund og rar at befærde sig i.

​Vi lægger stor vægt på vores kunders tilfredshed med vores arbejde, og derfor sørger vi også altid for at tilpasse vores løsninger til den enkelte virksomhed.

Det betyder at vi sammen med dig skræddersyr en plan, så vi er til mindst mulig gene for dig og dine medarbejdere, gæster, beboere eller kunder.

Derudover er du garanteret konkurrencedygtige priser på vores trappevask såvel som vores øvrige rengøringsservices.​​

Hvad koster en trappevask?

Der er meget stor forskel på, hvor meget en trappevask koster alt afhængigt af, hvor mange trapper der skal vaskes, og hvor ofte de skal vaskes. Prisen afhænger desuden af, om vi skal vaske trapperne i opgangen til din virksomhed en enkelt gang, eller om vi skal komme på regelmæssig basis.

​Uanset hvor ofte vi skal komme forbi din virksomhed eller beboerejendom, tilbyder vi en attraktiv pris på vores trappevask, og samtidig sørger vi altid for et pænt og skinnende resultat.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på trappevask

Har du nogle spørgsmål omkring vores trappevask? Ønsker du at høre mere om, hvilken løsning vi kan tilbyde for lige netop dig og din virksomhed, eller har du en specifik opgave, som du kunne tænke dig en pris på? Så hører vi meget gerne fra dig.

Du kan ringe til os på telefon (+45) 60 73 08 27, men du er også meget velkommen til at skrive til vores e-mail info@bbiren.dk, hvis du foretrækker det. Derefter vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Følg ​BBI Totalrengøring ​på Facebook

På vores Facebook side, vil du løbende kunne følge med i vores projekter samt modtage de seneste nyheder og aktiviteter fra os.