Kontorrengøring

​​Kontorrengøring udføres med over 15 års erfaring​

Har du brug for professionel kontorrengøring i Esbjerg, Varde, Ribe eller andre omkringliggende områder? Så er du kommet til det rette rengøringsfirma. Hos Bbi Totalrengøring ApS har vi mere end 15 års erfaring indenfor erhvervsrengøring og kontorrengøring, og vi står klar til at løse lige netop den rengøringsopgave, du måtte have til os.

Med vores rengøring kan du være sikker på, at dine kontorlokaler altid fremstår rene og indbydende både overfor dine ansatte og dine kunder.

Vi tilpasser vores kontorrengøring efter dine ønsker

Vi er en fleksibel virksomhed, der i løbet af årene har løst rigtig mange rengøringsopgaver for forskellige former for erhvervskunder. Derfor ved vi også, at der er meget stor forskel på behovene hos hver enkelt kunde, og derfor sørger vi altid for at skræddersy vores løsninger ud fra de individuelle ønsker og behov.

Det indebærer at vi sammen med dig gennemgår, hvor ofte du ønsker at få gjort rent, hvad der skal gøres rent og ikke mindst, hvornår på dagen vi skal varetage rengøringen. På den måde kan vi på bedst mulig vis tage hensyn til virksomhedens arbejdsgang og hverdag, således at vi ikke er til gene.

En grundig kontorrengøring sikrer et sundere arbejdsmiljø

En grundig rengøring på et kontor betaler sig. Det kan nemlig sikre et bedre og sundere arbejdsmiljø for de ansatte, og dermed kan de blive mere effektive i løbet af deres arbejdstid. Samtidig kan gener som støvallergi og hovedpine mindskes, og sygefraværet kan dermed også nedsættes.

Vi anvender miljøvenlige rengøringsmidler

For at vi kan være med til at sikre et sundt arbejdsmiljø for dig og dine medarbejdere, anvender vi miljøvenlige rengøringsmidler, som både kan opsuge, opløse og fjerne snavs, pletter og lugte fra alle typer overflader. Samtidig har vi de rigtige teknikker til at udføre grundig rengøring, og vi sørger altid for at komme ind i alle hjørner og kroge.

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud

Kunne du tænke dig at høre mere om vores kontorrengøring, eller har du nogle spørgsmål omkring vores rengøringsservices eller priser? Har du en specifik opgave, som du kunne tænke dig en pris på, eller kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud på en rengøringsaftale, der er skræddersyet til din virksomhed og dine behov? Så tag endelig kontakt til os.

Du kan ringe til os på telefon (+45) 60 73 08 27, men du er også meget velkommen til at skrive til vores e-mail info@bbiren.dk, hvis du foretrækker det. Derefter vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Følg ​BBI Totalrengøring ​på Facebook

På vores Facebook side, vil du løbende kunne følge med i vores projekter samt modtage de seneste nyheder og aktiviteter fra os.