​Vinduespolering udføres af erfarent firma

​Leder du efter en vinduespudser, som kan stå for vask af vinduer hos dig? Så er du kommet til det rette sted. Hos Bbi Totalrengøring ApS tilbyder vi alle former for hjælp til rengøring, herunder vinduespolering. Mange ser vinduespolering som en sur pligt, men hos os hjælper vi glædeligt med rengøring af vinduer hele året rundt.

​​

Mangler du hjælp til at få pudset dine vinduer, står vi altså altid til rådighed. Vi holder til i Esbjerg, men hjælper gerne kunder i Varde, Ribe og omegn.

​​

Vi har mere end 15 års erfaring i branchen, hvorfor du altid kan forvente et godt resultat af høj kvalitet. Vi er meget grundige i vores arbejde og gør altid vores bedste for at tilfredsstille vores kunder. Du kan altså trygt vælge os til at holde dine vinduer rene og pæne året rundt.​

Vi tilbyder vinduespolering til både private og erhverv

Hos os er der ingen opgave, der hverken er for stor eller for lille. Derfor er alle kunder velkomne her, og vi gør vores bedste for at imødekomme alle ønsker og behov. Hvad end du mangler hjælp til at få pudset dine vinduer i dit private hjem eller i din virksomhed, så tilbyder vi vinduespudsning til dig.

​​

Beskidte vinduer ser aldrig pæne ud, og de kan være med til at præge dine gæsters eller kunders førstehåndsindtryk af dig i en negativ retning. Det kan altså godt betale sig at holde sine vinduer rene og pæne hele året rundt – og det kan vi hjælpe dig med.

​Kontakt os for et tilbud på vinduespolering

Er du interesseret i at høre mere om vores priser eller services? Så er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 60 73 08 27 eller e-mail info@bbiren.dk. Du kan også følge med på vores Facebook eller udfylde kontaktformularen her på siden, hvis du ønsker at vide mere.

​​

Uanset om du ønsker at lave en fast aftale eller blot mangler hjælp til én enkelt vinduespolering, så kan du kontakte os. Vi imødekommer altid både nye og tidligere kunder, og vi laver gerne et godt tilbud til dig.

Indhent tilbud

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt​.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg ​BBI Totalrengøring
​på Facebook

På vores Facebook side, vil du løbende kunne følge med i vores projekter samt modtage de seneste nyheder og aktiviteter fra os.

BBI Totalrengøring

Vi har over 15 års erfaring i rengøringsbranchen, hvilket betyder, at du er garanteret et professionelt stykke arbejde i høj kvalitet.

Kontaktoplysninger

Bbi Totalrengøring

Gammelby Møllevej 20, 6700 Esbjerg

Klik her for rutevejledning

Besima: ​60 73 08 27

​Zlata: 41 19 52 88

E-mail: info@bbiren.dk