Industrirengøring tilpasset din virksomhed​​

Har du brug for professionel hjælp til industrirengøring? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Bbi Totalrengøring ApS har vi over 15 års erfaring indenfor rengøring, og vi tilbyder blandt andet grundig industrirengøring for en lang række forskellige industrivirksomheder.

​​

Vi har base i Esbjerg og udfører en lang række opgaver for kunder i Ribe, Varde, Kolding og omkringliggende områder.

Med os som din samarbejdspartner sikrer vi en god dialog og et pletfri resultat. Du kan trygt læne dig tilbage og stole på at arbejdet bliver udført ordentligt.​

Rengøring med seriøsitet og omhu

Industrirengøring skal tages alvorligt, da det drejer om lokaler hvor der produceres produkter, som skal ud på markedet. Særligt steder med produktion af fødevarer skal holdes ekstra er rene, så det lever op til alle de krav der er. Alt dette sørger vi for.

​​

Vores varemærke er et pletfrit resultat og vi værner om den gode dialog gennem hele processen. Dette gør at vi også sørger for at planlægge industrirengøringen, så det så vidt muligt ikke er til gene for produktionen i jeres virksomhed.

​​

Derudover anvender udelukkende miljøvenlige rengøringsmidler, og vi sørger for at skræddersy en løsning, der er tilpasset virksomhedens behov og ønsker.

​Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på industrirengøring

Kunne du tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på industrirengøring eller har du nogle spørgsmål til dette? Så er du altid meget velkommen til at kontakte vores rengøringsfirma.

​​

Du kan ringe til os på telefon 60 73 08 27, men du er også meget velkommen til at skrive til vores e-mail info@bbiren.dk, hvis du foretrækker det. Derefter vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Indhent tilbud

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt​.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg ​BBI Totalrengøring
​på Facebook

På vores Facebook side, vil du løbende kunne følge med i vores projekter samt modtage de seneste nyheder og aktiviteter fra os.

BBI Totalrengøring

Vi har over 15 års erfaring i rengøringsbranchen, hvilket betyder, at du er garanteret et professionelt stykke arbejde i høj kvalitet.

Kontaktoplysninger

Bbi Totalrengøring

Gammelby Møllevej 20, 6700 Esbjerg

Klik her for rutevejledning

Besima: ​60 73 08 27

​Zlata: 41 19 52 88

E-mail: info@bbiren.dk