Vi udfører alt
​inden for rengøring

Vi har mere end 15 års erfaring inden for rengøringsbranchen og tilbyder en fast rengøringsaftale efter dit behov.​

Rengøringsfirma med erfaring og omhu

Grundig rengøring til erhverv

Skal du bruge et rengøringsfirma? Hos Bbi Totalrengøring ApS hjælper vi både private og erhverv med rengøring, og vi har især mange kunder fra Esbjerg, Varde, Kolding og Ribe. Vi har over 15 års erfaring i branchen, hvilket betyder, at du er garanteret et professionelt stykke arbejde i høj kvalitet.

​​

Vi tilbyder faste rengøringsaftaler til virksomheder efter behov, der lever op til alle dine krav og ønsker. Vi bruger altid de mest miljøvenlige rengøringsmidler, og vores varemærke er et pletfrit resultat.

​​

Vi tilbyder hjælp til en lang række af ydelser herunder:

​Rengøring for privat og erhverv

Vi sørger for at tilrettelægge rengøringen efter præcis dine ønsker, så din arbejdsplads bliver ren og pletfri igen. Vi garanterer dig et grundigt og flot resultat, og sikrer at det lever op til dine forventninger.

​​

Vi tilbyder blandt andet flytterengøring, rydning af lejemål og grundig rengøring af kontorområder. Det sikrer et sundere arbejdsmiljø, og mindsker risikoen for hovedpine og støvallergi.

Hvad koster et rengøringsfirma i timen?

Grundet vores mangeårige erfaring kan vi endvidere være behjælpelige med alt inden for rengøring, hvorfor ingen opgave hverken er for lille eller for kompliceret hos os.

Men hvad tager et rengøringsfirma i timen? Det afhænger naturligvis af flere faktorer, herunder blandt andet opgavens omfang. Men uanset hvad garanterer vi fordelagtige priser, alle vil kunne få råd til.

Kontakt os med det samme og hør mere

Hvis du er på udkig efter et kompetent rengøringsfirma – så tag fat i os! Vi tilbyder faste aftaler for erhverv til en god pris, og herudover har vi over 15 års erfaring i branchen, hvorfor vi kan hjælpe med alt inden for rengøring.

Du kan kontakte os på telefon 60 73 08 27 eller på mail info@bbiren.dk. Du kan også udfylde kontaktformularen på vores hjemmeside, og så sørger vi for at vende tilbage til dig hurtigst muligt.​

"Kan absolut anbefales"

Super søde og imødekommende medarbejdere som yder en stor indsats og aflevere et flot resultat. Kan absolut anbefales.​​

Maj-Britt Sigvartsen

"Grundig rengøring!"

​Hvor var det dejligt at komme hjem til rene trapper i Onsdags. I har gjort et fantastisk flot arbejde, og flere af beboerne har rost jeres arbejde.

Tove

"Stabil og højt kvalificeret samarbejdspartner"

​Gennem flere år har vi haft et fremragende samarbejde med BBi om rengøring af vores store udlejningshus. En høj standard for rengøring og orden i huset er afgørende for servicering og fastholdelse af vores kræsne lejere. BBi lever til fulde op til forventningerne, og vi har altid en rigtig fin dialog med BBi's ledelse. Vi er særdeles tilfredse.

Peter Lundmark & Tine Eilskov

Indhent tilbud

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt​.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg ​BBI Totalrengøring
​på Facebook

På vores Facebook side, vil du løbende kunne følge med i vores projekter samt modtage de seneste nyheder og aktiviteter fra os.

BBI Totalrengøring

Vi har over 15 års erfaring i rengøringsbranchen, hvilket betyder, at du er garanteret et professionelt stykke arbejde i høj kvalitet.

Kontaktoplysninger

Bbi Totalrengøring

Gammelby Møllevej 20, 6700 Esbjerg

Klik her for rutevejledning

Besima: ​60 73 08 27

​Zlata: 41 19 52 88

E-mail: info@bbiren.dk