Privat rengøring i høj kvalitet

Har du behov for hjælp til privat rengøring? Hos Bbi Totalrengøring tilbyder vi rengøringshjælp til private hjem og boligforeninger, og vi har især hjulpet mange kunder i byer som Esbjerg, Varde og Ribe. 

Vi har over 15 års erfaring i rengøringsbranchen, hvorfor vi er i stand til at hjælpe med store såvel som små opgaver. Endvidere er du hos os altid garanteret et resultat i høj kvalitet.

Vi tilbyder altså hjælp til en lang række rengøringsydelser, og det gælder lige fra tæpperensning og vinduespolering til pudsning af sølv og støvsugning. Det skal dog nævnes, at vi ikke kan vaske vinduer på 1. sal eller over, men kun i stuen.

Hvad koster privat rengøring?

Leder du efter hjælp til privat rengøring, er du havnet det helt rette sted. Vi sørger for at tilrettelægge rengøringen efter lige præcis dine ønsker. På den måde er du garanteret et grundigt og smukt resultat hver gang, der lever op til dine forventninger. 

Endvidere påtager vi os hellere end gerne opgaven, hvad end der er tale om en fast aftale med ugentlige besøg eller blot et enkelt job i forbindelse med et salg eller køb.

Men hvad koster privat rengøring egentlig? Når den samlede pris for privat rengøring skal beregnes, vil der være flere elementer, såsom den enkelte opgaves omfang, der har indflydelse på den endelige pris. Uanset hvad garanterer vi dog en billig pris, såfremt privat rengøring søges

Flytterengøring​

Står du og skal flytte, og mangler du overskuddet til også at skulle gøre lejligheden ren efter fraflytning? Så tilbyder vi flytterengøring.

Prisen på flytterengøring varierer efter kvadratmeter og rengøringens omfang. Vi kommer gerne ud og ser lejligheden før vi giver et tilbud. 

Rydning af lejemål

Står du i en svær situation, hvor du skal have tømt et lejemål og ikke selv har mulighed for at køre det på genbrug eller lossepladsen? Så tilbyder vi at gøre dette for dig.

Skriv eller ring til os og hør mere

Skal du have hjælp til privat rengøring, bør du tage kontakt til os allerede i dag. Vi har over 15 års erfaring med rengøring, og vi tilbyder rengøring privat og for boligforeninger til konkurrencedygtige priser. 

Grundet vores mangeårige erfaring kan vi være behjælpelige med forskellige rengøringsydelser, og vi garanterer dig et professionelt resultat, der opfylder dine ønsker. Endvidere tilbyder vi både faste aftaler samt enkelte jobs, hvis du eksempelvis skal sælge din bolig.

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig i forhold til privat rengøring, skal du være mere end velkommen til at sende os en besked allerede i dag til e-mail: info@bbiren.dk eller ved at udfylde kontaktformularen på vores hjemmeside. Endelig kan du også vælge at ringe til telefon 60 73 08 27.

Kontakt os​

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Bbi Totalrengøring ApS

CVR: 40724303

Kontakt

Telefon: 60 73 08 27

E-mail: info@bbiren.dk